Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová rýže se šunkou a brynzou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 147 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny65,67 g
Tuky32,58 g
Vláknina27,25 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 2,23 g
Sůl5,41 g
Sacharidy214,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži propláchneme a dáme vařit se špetkou soli. V polovině vaření přidáme nakrájenou zeleninu kromě pórku. Krok 2: Rozpustíme máslo a necháme nakrájený pórek zesklovatět, přidáme nakrájenou šunku a orestujeme. Krok 3: Nakonec dáme brynzu a necháme rozpustit. Po rozpuštění vmícháme do hotové rýže, promícháme a dochutíme solí a pepřem. Krok 4: Podáváme s kyselou okurkou.

Zveřejněno 16. 2. 2016

Poznámka autorky mika59

Brynza rýži zajímavě ochutí, že ani ti co ji nemusejí to nepoznají a bude jim chutnat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová rýže se šunkou a brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VjPo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová rýže se šunkou a brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VjPo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
jak rozpustit brynzu, rýže s brinzou

Suroviny:
rýže, voda, brynza, šunka, celer, hrášek, paprika čerstvá červená, lusky fazolové, pórek, máslo, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu