Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené maso s trnkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marticka28 Marticka28

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na tuku lehce osmažíme mouku, zalijeme vývarem z uzeného masa. Přidáme povidla a sušené švestky. Provaříme. Krok 2: Dále přidáme mandle, rozinky, cukr a dle chuti skořici. Opět provaříme.

Zveřejněno 16. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso s trnkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/70Yj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzené maso s trnkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/70Yj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
uzené maso s rajskou omáčkou, uzené maso recepty, uzené na švestkách, uzene strnkovou omáčkou, trkova omáčka k masu, uzené maso na švestkách, uzené na na švestkách, maso na trnkové omáčce, omáčka z uzeného, uzené maso v omáčka, uzené na trnkové omáčce, uzene maso a rajska, uzený jazyk s křenem a hořčicí menu

Suroviny:
maso uzené, povidla švestková, švestky sušené, mouka hladká, máslo, sádlo, mandle, rozinky, skořice, cukr

Přidat fotografie receptu