Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 649 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,89 g |
Tuky | 31,03 g |
Vláknina | 7,78 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 20,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr krkovice se smetanovou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG2q
Moje poznámka
Fofr krkovice se smetanovou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG2q
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 6 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 17 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 4 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 4 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 4 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 6 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 6 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 8 hodinami
Tématické fráze:
krkovice na mrkvi,
krkovice s mrkvi,
krkovice v mrkvi,
krkovice mrkev,
krkovice v tlakovém hrnci,
vepřová krkovice na mrkvi,
krkovice, mrkev,
krkovicku s mrkví,
recepty krkovice s mrkvi,
dušená mrkev s krkovici,
vepřová krkovice pečená v mrkvi,
krkovice v s mrkví,
krkovice pecena,
recepty krkovice mrkev,
vepřová krkovice s mrkví,
dušená mrkev ve smetanové omáčce,
vepřová krkovička v mrkvi,
vepřová krkovička s mrkvi,
recept na tortilu z krkovice,
smetanová krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
hořčice,
koření gyros,
olej,
mrkev,
cibule,
okurky sterilované,
máslo,
rozmarýn,
smetana 12%,
sůl,
pepř
Komentáře (8)