Bramborová polévka s parmazánem
Pokud jste zvyklí na klasickou “bramboračku”, v tomto receptu je z ní jen náznak. Ale výsledná smetanovo - zeleninová polévka s bramborami, medvědím česnekem a parmezánem si v chutnosti s tradičním receptem nezadá.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 544 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,43 g |
Tuky | 44,72 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 72,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6NjQ
Moje poznámka
Bramborová polévka s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6NjQ
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 24 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 4 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 14 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
polévka s parmazánem,
krémová bramborová polévka s parmazánem,
bramborová polévka s parmezán,
bramborová polévka s parmazámem,
bramborová polévka s parmezánem,
bramborová polévka s hlívou a parmazánem
Suroviny:
cibule,
slanina,
pórek,
brambory,
špenát,
česnek mědvědí,
smetana na vaření,
vývar masový,
parmazán,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
tymián
Komentáře (1)