Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Susa Susa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie590 kJ /
141 kcal
Bílkoviny2,43 g
Tuky5,48 g
Vláknina3,27 g
Cholesterol 13 mg
Sodík 176 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy19,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky. Lžíci přepuštěného másla necháme v hrnci rozpustit, přidáme nakrájenou zeleninu a necháme chvilku restovat. Krok 2: Vše zalijeme vodou, přidáme bujon a necháme vařit, dokud nebude zelenina měkká. Krok 3: Ponorným mixérem pak všechno rozmixujeme na hladký krém. Přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř. Polévku v misce posypeme rozdrobeným modrým sýrem, petrželkou a můžeme podávat.

Zveřejněno 26. 4. 2016

Poznámka autorky Susa

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jK9Y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celerovo-petrželový krém s modrým sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jK9Y

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
petrželový krém, petrzelovy krem recept, polévka-petrželový krém, petrželový salát, petrželový salát s s celerem, celerovo petrželovy salat, petrželovej krém, celerovo petrzelovy, celerovopetrzelovy krém, recedpt na petrželový krém

Suroviny:
bulva celerová, petržel, brambory, česnek, ghee, pepř, bujón zeleninový, petrželka

Přidat fotografie receptu