Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoký vepřový guláš

Kousky vepřového masa, vařené do dokonalé měkkosti. Každá lžíce tohoto guláše je cestou do srdce české kuchyně, kde se spojuje chuť masa s výraznou vůní koření. Výborný bude s houskovým knedlíkem, nebo chlebem.

Hodnocení receptu je 4,9 (38×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min doba vaření v tlakovém hrnci

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava, doba vaření v tlakovém hrnci)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 445 kJ /
1 301 kcal
Bílkoviny156,91 g
Tuky48,16 g
Vláknina25,21 g
Cholesterol 501 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,45 g
Sacharidy53,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, všechno koření, prolisovaný česnek, zalijeme vývarem (nebo přidáme masox) a dusíme v tlakovém hrnci asi 25 minut. Krok 2: Po uvaření vyjmeme koření. Přidáme kečup a zahustíme jíškou. Krok 3: Podáváme s knedlíkem, nebo s chlebem.

TIP: Jak uvařit výborný guláš

Zveřejněno 5. 5. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-recepty, e-mail od Vaška Froňka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divoký vepřový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgL2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Divoký vepřový guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgL2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (50)

kamilio: přesně tak, dělám to s kovovým vajíčkem již dlouho :-)

Slavomír Vácha 5. 1. 2018 14:07
Jak může jakýkoliv recept na guláš začínat....na oleji osmažíme cibulku....dále jsem to již nečetl,ale na oleji??? snad na sádle !!!!:-//

Jana Dorazinová-Remková: ... nebo nesmím sádlo z dietních důvodů, tak nebudu vařit nic, kam sádlo patří.

Zobrazit 2 starší odpovědi

Abyste nemuseli honit jalovec, nové koření, pepř, kmín v hotovém jídle, dejte si ho do čajového vajíčka a po dokončení vaření obsah vajíčka prostě vyhodíte. :-p

Dnes jsem uvařila k obědu, výborný gulášek !:-Q Manžel posílá jedničku s hvězdičkou. Podávala jsem k němu bramborový knedlík a byla to dobrota.:yes:

MarcelaPa: Moc děkuji!! :-)

Vážená paní,
právě ho vařím a jsem zvědav na výsledek.
Malinko jsem pozměnil recept,cca 1kg Plece a totéž krkovice z divočáka a na závěr tak 700g játýrek (také z divočáka) a poznáme jaký bude výsledek,asi mňam mňam :yes::yes:

kacik-ol: Není nic hezčího, než pochvala od začátečníka!! Děkuji moc!!:-):yes:

Přidávám další bodík. Jako začátečník v guláších jsem vyzkoušela tenhle jednoduchý recept a zajistil úspěch u mých strávníků. :yes:

BILKOVAI: díky, Ivet;-)

Jani, vyzkoušela jsem Tvůj gulášek a musím říct, že byl moc dobrý a v papiňáku hotový raz dva.:yes: Ten zázvor tomu dal takovou mírně štiplavou, pikantní chuť.:-p Děkuji za recept a přidala jsem foto. Byl to malinkatý zbyteček guláše. Vše se sežr....snědlo;-):yes:

wena86: díky;-)

Výborný :)) jinak než z tlakáče nebo trouby nedělám a fakt super:yes::-p

Prima Mama: děkuji;-)

:-) Guláš je moc dobrý. Všem nám chutnal. Posílám bodík :yes: a řadím mezi oblíbené

Prima Mama: ať se zadaří!!!:-)

:-) Jdu na to:yes:

Tématické fráze:
vepřový guláš, vepřový guláš babica, dobrý vepřový guláš, nejlepší vepřový guláš, guláš z divokého prasete, vepřový guláš top recept, vepřový guláš recept, recept na dobrý veprovy guláš, guláš vepřový, vepřovy gulaš v tlakovem hrnci, vepřoví guláš, recepty divoké prase, guláš z vepřové konzervy, recept na vepřový guláš, divoke prase recepty, recept veprovy gulas, guláš recept vepřový, dobrý guláš, guláš babica, recepty z divokého prasete

Suroviny:
plec vepřová, sádlo, cibule, kmín mletý, pepř mletý, zázvor, paprika sušená sladká, koření nové koření, jalovec, bobkový list, česnek, kečup sladký, vývar masový, sůl, jíška

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu