Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 515 kJ / 1 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,74 g |
| Tuky | 86,10 g |
| Vláknina | 17,44 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 106,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54qR
Moje poznámka
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54qR
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 19 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 20 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 21 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 26 minutami
Tvarohová štola
Petra.J. před 45 minutami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 1 hodinou
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Barun před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 3 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 4 hodinami
Tématické fráze:
linguine se slaninou,
testoviny s anglickou slaninou a parmazanemza,
těstoviny s parmazánem a anglickou slaninou,
anglicka slanina s rajcaty parmazanem,
citronové linguine,
linguine s parmazánem,
linguine se sýrem a rajčaty,
těstoviny s anglickou slaninou a parmazánem,
linguini se slaninou
Suroviny:
slanina anglická,
těstoviny linguine,
rajče cherry,
česnek,
šťáva citronová,
petrželka hladkolistá,
sůl,
pepř
Komentáře (3)