Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem

Těstoviny s mandlovou smetanou, slaninou a špenátem, mají zajímavou chuť díky pastě z medvědího česneku. Velice chutný oběd je snadný na přípravu a tak se do jeho přípravy můžou připravit i ti méně zkušenější.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

amdae amdae

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 000 kJ /
3 824 kcal
Bílkoviny76,98 g
Tuky215,75 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 249 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,40 g
Sacharidy385,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Po uvaření je scedíme. Krok 2: Slaninu a listy špenátu pokrájíme. Krok 3: Na rozpáleném kokosovém oleji osmahneme slaninu, špenát, osolíme, opepříme a zalijeme trochou vody (cca 2/3 hrnku). Krok 4: Vodu co nejvíce vyrestujeme, přidáme pastu z medvědího česneku, těstoviny a smetanu. Lehce povaříme a podáváme.

Zveřejněno 7. 7. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kL9x

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kL9x

Marie

Tématické fráze:
těstoviny s medvědím česnekem, těstoviny se špenátem a smetanou, špenát s medvědím česnekem, zapečené těstoviny s medvědím česnekem, penne slaninou a se smetanou, recepty s medvědím česnekem, alergie na špenátem, špenátové recepty, těstoviny s medvědím česnekem recepty, recept z čerstvého špenátu

Suroviny:
těstoviny penne, smetana, špenát čerstvý, česnek mědvědí, slanina, olej kokosový, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu