Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 406 kJ / 97 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,11 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 16,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur i jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0goX
Moje poznámka
Bulgur i jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0goX
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 14 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 5 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 9 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 11 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 11 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 12 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 13 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
bulgur,
jak uvařit bulgur,
jak se vaří bulgur,
bulgur recept,
recepty bulgur,
recept na bulgur,
bulgar,
jak připravit bulgur,
recept bulgur,
bulgur příprava,
recepty na bulgur,
zeleninový bulgur,
bulgur nutriční hodnoty,
burgur recepty,
bulgur cena,
recepty z bulguru,
jak se dělá bulgur,
bezmasé jídla k obědu,
bulgar recepty
Suroviny:
bulgur,
olej,
kurkuma,
vývar,
cibule,
česnek,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
pórek,
cibulka zelená,
mrkev,
sůl,
bulgur
Komentáře (28)