Postup přípravy
Krok 1: Nakrájet patizon a klobásu na malé kostičky.
Krok 2: Na pánev nalít trošku oleje.
Krok 3: Na olej dát nakrájený patizon, posolit, dát koření - směs dle libosti, já dávám čubricu, dusit.
Krok 4: Když je patizon z půlky hotový, přidáme klobásu, česnek, dodusíme.
Krok 5: Přidáme vejce - počet dle chuti, já dávám 5 vajec, zasmažíme.
Zveřejněno 28. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patizon z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ARL
Moje poznámka
Patizon z pánve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ARL
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 4 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 3 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 3 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 3 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 5 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 5 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 7 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept patizon,
recept na patizon,
patizon,
recepty na patizon,
patizon recepty,
patizon recepty placky,
recept na patyzon,
recepty s patisony,
recept patyzon,
patizon priprava,
recepty z patisonů,
recepty na patyzon,
příprava patisonu,
top recepty patizon,
recepty z patizonu,
příprava patizonu,
recepty na patisony,
patizony recepty,
recept na patison,
patizon recepty placka
Suroviny:
patizon,
olej,
česnek,
klobása,
vejce,
sůl,
koření
Komentáře (1)