Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Eintopf samotáře Rermora

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 077 kJ /
1 453 kcal
Bílkoviny207,06 g
Tuky42,68 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 8,63 g
Sůl20,00 g
Sacharidy55,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle zpěníme cibuli. Podlijeme trochou vody z vývaru a přidáme nakrájenou mrkev, papriku, celer, petržel, česnek. Chvilku podusíme. Krok 2: Mezitím obereme uzené maso, které následně spolu s houbami, bramborami, kořením a zelím přidáme do hrnce. Dolijeme vývarem a vaříme do změknutí brambor. Krok 3: Nakonec přidáme kroupy, které jsme uvařili zvlášť.

Zveřejněno 24. 9. 2016

Poznámka autora cekrops

Koření dávám do nerezového "vajíčka" na čaj.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf samotáře Rermora

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7B2A

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eintopf samotáře Rermora

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7B2A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
fazolovy eintopf, rybí eintopf, eintopf, recepty na eintopf, eintopf z žampionů, vepřový pečený eintopf, eintopf fazolovy

Suroviny:
maso uzené, zelí kysané, mrkev, celer, petržel, česnek, paprika, brambory, cibule, žampióny, kroupy, hlíva ústřičná, bobkový list, koření nové koření, pepř

Přidat fotografie receptu