Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 966 kJ / 3 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,35 g |
Tuky | 20,25 g |
Vláknina | 74,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 770,11 g |
Postup přípravy
(nebo obilným sirupem) a dle chuti dosladíme. Krok 2: Do vymazané dortové formy dáme polovinu jáhel, na ně naskládáme předem namočené sušené švestky a další vrstvu vytvoříme z jablek se skořicí a kukuřičným škrobem. Krok 3: Na jablka lžící naklademe druhou polovinu jáhel, které potřeme ovesnou smetanou a dáme zapéct do trouby vyhřáté na 180°C na cca 35-40 min. Povrch necháme ke konci zezlátnout pod grilem.
Zveřejněno 28. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medový jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6AZN
Moje poznámka
Medový jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6AZN
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 40 minutami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 8 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 48 minutami
Cikánský řízek
lidunka76 před 1 hodinou
Šneky Pizza
jakub@V před 2 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 3 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 4 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 5 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 6 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty jahelník,
jáhelník,
jahelnik s medem,
recept na jahelník
Suroviny:
jáhly,
med,
švestky sušené,
jablko,
skořice,
škrob kukuřičný,
rozinky,
smetana ovesná
Komentáře (1)