Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 966 kJ / 3 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,35 g |
Tuky | 20,25 g |
Vláknina | 74,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 770,11 g |
Postup přípravy
(nebo obilným sirupem) a dle chuti dosladíme. Krok 2: Do vymazané dortové formy dáme polovinu jáhel, na ně naskládáme předem namočené sušené švestky a další vrstvu vytvoříme z jablek se skořicí a kukuřičným škrobem. Krok 3: Na jablka lžící naklademe druhou polovinu jáhel, které potřeme ovesnou smetanou a dáme zapéct do trouby vyhřáté na 180°C na cca 35-40 min. Povrch necháme ke konci zezlátnout pod grilem.
Zveřejněno 28. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medový jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6AZN
Moje poznámka
Medový jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6AZN
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 42 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 51 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
recepty jahelník,
jáhelník,
jahelnik s medem,
recept na jahelník
Suroviny:
jáhly,
med,
švestky sušené,
jablko,
skořice,
škrob kukuřičný,
rozinky,
smetana ovesná
Komentáře (1)