Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broumovský guláš

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katka 37

Středně náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 714 kJ /
1 127 kcal
Bílkoviny122,39 g
Tuky37,66 g
Vláknina24,76 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy67,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle opečeme cibulku. Přidáme dvě lžíce sladké papriky a drcený česnek. Důkladně promícháme. Přidáme 1/2 kg na kostičky nakrájeného hovězího masa, lžíci rajského protlaku a po chvíli také mrkev. Krok 2: Vše společně restujeme a poté zalijeme 1/2 l vody. Přidáme brambory na kostky a guláš dusíme do změknutí. Můžeme zahustit trochou chleba. Nakonec bohatě posypeme petrželkou. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

Zveřejněno 25. 11. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broumovský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RvYq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broumovský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RvYq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Je tady.naprosto totoźný guláš, jednou jako Broumovský a druhý jako Broumovský Uršuly Klukové, tak si dovoluji přidat fotku i k tomuto;-):-)

Tématické fráze:
broumovský guláš, guláš ze dvou mas, guláš ze dvou masa, guláš dvou mas, guláš recept, broumovský chléb, uherský guláš

Suroviny:
maso hovězí, sádlo, cibule, česnek, voda, mouka hladká, protlak rajčatový, mrkev, brambory, petrželka, chléb

Přidat fotografie receptu