Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 131 kJ / 1 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,22 g |
Tuky | 47,09 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 233,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehký "obídek"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8r3l
Moje poznámka
Lehký "obídek"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8r3l
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 15 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapustový prejt
magdalenka před 50 minutami
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 13 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 13 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 15 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 16 hodinami
Tématické fráze:
obidek,
obýdek,
fazolove lusky dietne,
jaký obidek,
obídky,
jdnoduchy obidek,
obídek nebo objídek,
obydek obídek,
slovo oběd,obydek,
rychlá obídek,
jak připravit fazolové lusky dietne,
rychly obidek,
oběd obídek
Suroviny:
těstoviny,
šunka,
lusky fazolové,
vejce,
mléko,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (12)