Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ševcovský mls II.

Ševcovský mls, chutnou majonézovou pomazánku, najdete v nabídce každého lahůdkářství. Jeho příprava však není žádná věda, zvládnete to bez problému v pohodlí vaší kuchyně. Hodí se na jakoukoliv oslavu nebo jen tak, ke svačině.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Denisa

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 168 kJ /
2 191 kcal
Bílkoviny49,78 g
Tuky204,77 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 5,42 g
Sůl12,90 g
Sacharidy35,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme. Na masovém mlýnku umeleme salám, cibuli a okurky. Krok 2: Připravíme nálev. V hrnci svaříme olej s hořčicí, kečupem, octem, worcesterem a kostkami cukru. Po svaření necháme vychladnout. Krok 3: Nálev zamícháme do salámu s cibulí a okurkami a přidáme majonézu. Dobře promícháme. Krok 4: Opět dobře promícháme.

TIP: Přehled pomazánek

Zveřejněno 3. 6. 2009

Poznámka autorky Denisa

Výborně chutná s jakýmkoliv pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ševcovský mls II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2kz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ševcovský mls II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2kz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

:-D:yes:

S červeným zelím je tady recept http://www.toprecepty.cz/recept/2178-zelna-pomazan...

Tak jsem ji udělala jen jsem pár potravin změnila:yes:

Tome,:-) ráda věřím a vyzkouším, to zelí se tam krásně hodí, použila bych čevené. Někdy dělám - červené zelí, nastrouhaný salám a Majolka®. Je to jednoduché a moc dobré. :-p

Maris - jen jsem se zeptal ... dělávali jsme podobnou pomazánku a dávalo se tam ještě na drobno nakrájené sterilované zelí ... a bylo to moc dobré :-)

Thomassino - já ho znám a i často dělám bez zelí, se zelím neznám:-)

Nemýlím - li se, do ševcovského mlsu se dává sterilované zelí, hm:-?

viz vzkazy a máš pravdu ;-):yes:

Špagi - mám trochu výčitky, ale myslím si, že je lepší pár podobných fotek (u téměř totožných receptů) než žádné fotky.

Papričko a proč ne? ;-), jsou prakticky totožné. :-p:yes::yes:

Jak je uvedeno v podobných receptech - je tady tato pomazánka 5x a nikde jedinná fotka. Je toto možné ??? Tak jsem ji udělala a nafotila já.;-)

Denisko - přidávej i fotky ať nás navnadíš - jestli můžeš alespoň časem - díky, máš moc hezké receptíky, sice známé, ale to nevadí;-)

Jollko, já taktéž Sloní žrádlo a už mám recept snad 20 let;-)a čas od času ho dělám. Já myslím, že je tu i pod tímto názvem:-D

Já to znám pod názvem sloní žrádlo je to dobré a rychlé:-p:yes:

Tématické fráze:
ševcův mls, ševcovský mls, pomazanka sevcovsky mls, pomazánka sloní mls, ševcovský mls recept, jak udělat ševcovský mls, sloní mls, sevcuv salat, ševcovský mls se zelím, ševcovská pomazánka, ševcovský salát se zelím, sloní žrádlo recept, ševcův mls recept, pomazánka ševcův mls, pomazanka z červeného zelí, ševcovskej mls, recepty ševcovsky mls, sloní mls pomazánka, ševcovský salát recept, recept ševcovský mls

Suroviny:
salám měkký, majonéza, cibule, okurky sterilované, olej rostlinný, hořčice plnotučná, kečup sladký, omáčka worcesterová, cukr

Přidat fotografie receptu