Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkvový krém s parmezánem a krutony

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sabipupp sabipupp

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 393 kJ /
572 kcal
Bílkoviny12,22 g
Tuky29,29 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 87 mg
Sodík 573 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy57,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme a nakrájíme a připravíme menší hrnec. Vložíme do hrnce máslo a zeleninu na něm orestujeme. Osolíme, opepříme a zalijeme vodou - cca pul litru. Zeleninu vaříme cca 20 minut. Krok 2: Rohlík nakrájíme na kolečka a opražíme na pánvi, můžeme zakápnout olivovým olejem. Zeleninu rozmixujeme ponorným mixerem. A dochutíme. Krok 3: Mrkvový krém naléváme do hlubokého talíře či misky. Dozdobíme smetanou, parmezánem či semínky a krutony.

Zveřejněno 7. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mrkvový krém s parmezánem a krutony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VzoO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mrkvový krém s parmezánem a krutony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VzoO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Je výborná! :-):yes:

<3<3Nadherna fotka a urcite mnamka:-K:-K:yes:

Tématické fráze:
mrkvový krém, mrkvovy krém s parmazánem, mrkvový krém recept, mrkvovy krem s červenou řepou, mrkvový krém s krutonky, brokolicový krém s parmezánem recept

Suroviny:
mrkev, cibule, celer, brambory, smetana, rohlík, pepř, máslo, chilli, citron, parmazán,

Přidat fotografie receptu