Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulgur se špenátem a ricottou

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 541 kJ /
1 085 kcal
Bílkoviny45,61 g
Tuky16,21 g
Vláknina33,17 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 232 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy174,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bulgur propláchneme a připravíme podle návodu na obalu.
Oloupanou nakrájenou cibuli orestujeme do sklovita na rozehřátém oleji, přidáme špenát a necháme ho chvilku podusit. Osolíme, opepříme a vmícháme ricottu. Krok 2: Až se ricotta rozpustí, dochutíme rozetřeným česnekem a vypneme.
Do špenátové směsi vmícháme měkký bulgur a můžeme podávat. Krok 3: Podáváme s volským okem nebo vejcem vařeným natvrdo.

Zveřejněno 20. 3. 2017

Poznámka autorky Angel 666

Místo mraženého můžeme použít i špenát čerstvý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgur se špenátem a ricottou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qW3R

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgur se špenátem a ricottou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qW3R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ricotta se špenátem, spenatovy bulgur, špenát s bulgurem, zapečený bulgur se špenátem, bulgur recepty, ricotta spenat recept, ricotta s bataty, bulgur ricotta brokolice, špenát s ricotta, bulgur zapečený se špenátem, zapečený bulgur s ricottou, pohankový bulgur se špenátem, špenát s ricottou, riccota se špenátem, bulgur s žampiony a špenátem, cerstvy spenat se zampiony a ricottou, bulgur se smetanou recept, spenat a ricota recept, riccota špenát recept, bulrgur s ricottou

Suroviny:
bulgur, cibule, špenát, sýr ricotta, česnek, sůl, pepř, olej olivový

Přidat fotografie receptu