Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš lehká verze

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 381 kJ /
569 kcal
Bílkoviny104,28 g
Tuky7,07 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 391 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy20,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nadrobno. Přidáme sůl, pepř, kmín a papriku. Dusíme na malém množství vývaru. Během vaření mícháme a podléváme vývarem vždy jen tak, aby se maso nepřipalovalo. Krok 2: Když je maso měkké, sebereme z povrchu všechen přebytečný tuk. Krok 3: Zahustíme moukou, přidáme vývar a ještě cca 5 minut povaříme.

Zveřejněno 6. 5. 2017

Poznámka autorky Kocmax

Guláš připravujeme z kližky, která je na tento způsob úpravy nejvhodnější. Někdy trvá delší dobu, než maso změkne.

Jako přílohu můžeme použít knedlík, těstoviny, rýži, brambory nebo pečivo.

Pro dochucení a ozdobení vždy přidáme na talíř kousek nakrájené jarní cibulky.

http://varimebeztuku.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš lehká verze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6pkO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš lehká verze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6pkO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí guláš, nejvhodnejsi maso na gulas, hovězí gulaš dochuceni, hovězí guláš s těstovinami, hovězí guláš recept, gulaš s ryzi, lehký guláš, top recepty hovezi gulas, gulas lwhce, guláš z rýží, hovezi maso gulas s ryzi, aby se maso nepřipalovalo, nejvhodnější maso na hovězí guláš

Suroviny:
kližka hovězí, cibule, mouka hladká, vývar, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu