Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tapas z červené řepy

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karolina09 Karolina09

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Řepu oloupejte a uvařte v osolené vodě s trochou vinného octa. Můžete ji také upéci v alobalu v troubě. Krok 2: Připravte zálivku. Semínka koriandru lehce podrťte v hmoždíři, jen narušte strukturu, aby se rozvinula chuť. Krok 3: Vlažnou řepu nakrájejte na klínky a smíchejte se zálivkou. Posypte nakrájenou natí z koriandru.

Zveřejněno 10. 8. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tapas z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mq21

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tapas z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mq21

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Loupat či neloupat? Toť otázka. Z hlediska výživového nepatrný rozdíl je, v případě, že chcete uchovat co nejvíce živin, vitamínů apod. je nejlepší řepu neloupat a upéct v troubě v alobalu. To je proces časově náročnější. Osobně nezaznamenávám chuťový rozdíl tak či onak. Loupání před vařením je síla zvyku. Moje ukrajinská babička loupala řepu do všech pokrmů před tepelnou úpravou.

Tejaja, ja to vim, to je jako kdyz nekdo ji pouze oloupane hrusky...........Taky prichazi o vitaminy. U nas repa, cim min zemita chut a vice ochucena pri vareni, tim lepsi. To je jediny zpusob, jak ji ti moji clapi jedi.....::-Q

Nadia22: :-D:-D:-D Tak to sa mi podarilo. Sorry. :-D

Zobrazit 2 starší odpovědi

Nikdy cer.repu neloupu pred varenim.Vzdyt po uvareni se da krasne loupat a zustavaji v ni vitaminy

yanull, ja zase loupu repu pred varenim, protoze ji tak trochu zbavim te zemite chuti.

Nadia22: No, ale zbavíš sa aj časti vitamínov a minerálov. ;-)

Před vařením bych řepu neloupala, jen ji dobře očistila a omyla, loupala bych ji až po uvaření.

Tématické fráze:
salát z červené řepy, salát z řepy, salaty z cervene repy, jak uchovat červenou řepu, zálivka na červenou řepu, salát s červene řepy, červená řepa salat, salát z červené řepy, salát z červené řepa, salat z cer.repy, salatzcervenerepy, salátz červené řepy, salát červená řepa, zálivka na salát z červené řepy, čera řepa recepty, salat z cervane repy, salat z cervenerepy, salát z červené řepy, recepty z červené repy, salat s červeny repy

Suroviny:
řepa červená, ocet vinný bílý, olej olivový, hořčice hrubozrnná, semínka koriandru, koriandr, sůl

Přidat fotografie receptu