Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený kadeřávek

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Listy kučeravého kelu obvaríme v slanej vode 3-5 minút. Scedíme a necháme odkvapkať. Hlavnú žilku opatrne narežeme, aby sme neprerezali celý list. Krok 2: Listy poukladáme na seba po 2-3, podľa hrúbky kelu. Krok 3: Takto uložené listy obaľujeme v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke.
Vyprážame z oboch strán na oleji. Krok 4: Podávame teplé so zeleninou alebo môžeme použiť ako prílohu aj zemiaky.

Zveřejněno 9. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený kadeřávek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4r5g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený kadeřávek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4r5g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

To se mi moc libi,ja smazim ruzickovou kapustu.Kaderavek je strasne zdravy a je ho ted dost.:-K:yes:

Tématické fráze:
kadeřávek recepty, recepty na kadeřávek, recepty z kadeřávku, kadeřávek recept, kadeřávek v těstíčku, kadeřávek v v těstíčku, recept na kadeřávek, kaderavek, smažený kadeřábek, recept z kadeřávku, kapusticka kadeřábek, smaženka recept, kadeřávak top recepty, kadeřávek-recepty, kadeřavek recepty, kadeřávek s vejcem, kadeřávek s vejci

Suroviny:
kadeřávek, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, olej

Přidat fotografie receptu