Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 775 kJ / 3 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,22 g |
Tuky | 170,92 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 153,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Moje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 10 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 17 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 5 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 5 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 5 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 7 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 7 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 8 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 8 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 9 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 11 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 12 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kuřecích jater,
paštika recept,
paštika z kuřecích jater recept,
kuřecí játra paštika recept,
pastika s brusinkovym prelivem,
recept kuřeci paštika z kuřecích jater,
recept na kuřecí paštiku,
recept paštika s kuřecích jater,
kureci pastika,
játrová paštika s brusinkovým přelivem
Suroviny:
křídla kuřecí,
játra drůbeží,
cibule,
česnek,
sádlo,
smetana 12%,
máslo,
tymián,
koření nové koření mleté,
pepř,
sůl,
zelenina kořenová,
marmeláda brusinková,
želatina
Komentáře (4)