Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 775 kJ / 3 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,22 g |
Tuky | 170,92 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 153,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Moje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 7 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kuřecích jater,
paštika recept,
paštika z kuřecích jater recept,
kuřecí játra paštika recept,
pastika s brusinkovym prelivem,
recept kuřeci paštika z kuřecích jater,
recept na kuřecí paštiku,
recept paštika s kuřecích jater,
kureci pastika,
játrová paštika s brusinkovým přelivem
Suroviny:
křídla kuřecí,
játra drůbeží,
cibule,
česnek,
sádlo,
smetana 12%,
máslo,
tymián,
koření nové koření mleté,
pepř,
sůl,
zelenina kořenová,
marmeláda brusinková,
želatina
Komentáře (4)