Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 080 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,95 g |
Tuky | 145,84 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulový krém s bazalkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3g1p
Moje poznámka
Cibulový krém s bazalkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3g1p
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 15 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 19 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 13 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 14 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 16 hodinami
Tématické fráze:
cibulový krém,
cibulovy krém s bílým vinem,
cibulivy krem,
cibulový krém polévka,
cibulo bazalkový krém,
cuketový krém s bazalkou,
cobulový krém recept
Suroviny:
cibule,
bazalka čerstvá,
solamyl,
víno bílé,
máslo,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře