Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 779 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,26 g |
Tuky | 8,11 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 914 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDKq
Moje poznámka
Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDKq
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 3 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 3 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 3 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 3 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 5 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 6 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 7 hodinami
Tématické fráze:
uzený losos s koprem,
carpaccio z lososa s koprem,
tartar ze pstruha,
tartar z mecouna,
uzeny losos s horcicnou omackou a koprem,
uzený losos s s koprem,
uzený losos recepty,
tatarák z uzeného lososa,
uzený losos v bagetě,
tartar s lososem,
tartar z,
uzený losos bageta,
uzeny losos kopr,
uzeny losos s koprem.,
tatarák z uzeného lososa s hořčičnou omáčkou
Suroviny:
losos uzený,
kopr,
sůl,
pepř,
olej olivový,
limetka,
hořčice dijonská,
bageta
Komentáře