Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lukas

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie779 kJ /
186 kcal
Bílkoviny21,26 g
Tuky8,11 g
Vláknina2,46 g
Cholesterol 55 mg
Sodík 914 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy5,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uzeného lososa rozpůlíme a rozkrájíme na malé kousky. V misce lososa zakápneme šťávou z limetky, olejem, dochutíme solí a lžičkou dijonské hořčice. Krok 2: Dochutíme čerstvým koprem. Podáváme na čerstvém pečivu s kouskem limetky, sušeným rajčetem a snítkou kopru.

Zveřejněno 4. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zDKq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tartar z uzeného lososa s čerstvým koprem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zDKq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
uzený losos s koprem, carpaccio z lososa s koprem, tartar ze pstruha, tartar z mecouna, uzeny losos s horcicnou omackou a koprem, uzený losos s s koprem, uzený losos recepty, tatarák z uzeného lososa, uzený losos v bagetě, tartar s lososem, tartar z, uzený losos bageta, uzeny losos kopr, uzeny losos s koprem., tatarák z uzeného lososa s hořčičnou omáčkou

Suroviny:
losos uzený, kopr, sůl, pepř, olej olivový, limetka, hořčice dijonská, bageta

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu