Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý "segedín" z pečeného masa

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 171 kJ /
758 kcal
Bílkoviny87,48 g
Tuky18,72 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 4,22 g
Sůl10,40 g
Sacharidy50,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sebereme asi 1-2 lžíce tuku z výpeku. Rozpustíme a necháme zpěnit drobně nakrájenou cibuli. Přidáme papriku a po krátkém orestování překrájené zelí. Podle kyselosti zelí ho trošku podlijeme lákem nebo vodou. Krok 2: Do zelí přimícháme jemně nastrouhanou bramboru a dusíme téměř do měkka. Přidáme kousky masa, smetanu a společně už jen krátce povaříme. Krok 3: Nakonec podle chuti přidáme výpek, sůl, pepř a cukr. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem.

Zveřejněno 28. 12. 2017

Poznámka autorky mika59

Je to velice rychlé. A pokud zbude maso z pečeně, je to jednoduché zpracování a zase trochu něco jiného.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý "segedín" z pečeného masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LO5A

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý "segedín" z pečeného masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LO5A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Výborný nápad:yes: Ty prostě nezklameš super:yes::yes::yes:

savlinka: ;-) jemmy: ;-)mysulka: ;-)Sudet: ;-) Díky...:-K

<3:-K:yes:

<3:yes:

<3:yes:

Tématické fráze:
maso pečené na zelí, segedin z pečeného z bůčku, jake maso na segedin, zpracovani pečeneho masa, recept na zpracování pečeného masa, segedín z pečeného bůčku, pečené maso v zelí na způsob segedinu, recepty z pečeného masa, pečené maso se zelím, maso na segedýn, segedýn z pečeného vepřového masa, pečený segedýn, vepřové maso pečené na kysaném zelí, pecene zeli s masem, vepřové maso pečené na zelí, vepřové maso pečené v kysaném zelí, peceny sgedyn, veprove maso na zeli, segedín z, výpek a pečené maso

Suroviny:
maso, zelí kysané, brambory, cibule, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, cukr, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu