Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehký bramborový závin s mákem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Doba přípravy 30 minut + vaření máku + pečení

30 minut + vaření máku + pečení

Suroviny

Porce: 2 záviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 382 kJ /
3 676 kcal
Bílkoviny82,14 g
Tuky187,15 g
Vláknina47,95 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 245 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy391,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve si uvaříme suroviny na náplň a necháme vystydnout. Krok 2: Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a dobře propracujeme. Pokud je třeba, přidáme ještě trochu mléka. Rozdělíme na dva díly a vyválíme. Poklademe náplní, stočíme a potřeme vajíčkem. Krok 3: Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. asi 40 minut.

Zveřejněno 15. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křehký bramborový závin s mákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RmXL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Křehký bramborový závin s mákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RmXL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Ivace64 a jemmy moc děkuji

:yes::yes::yes:

<3Ten vypada moc dobre:-K::yes:

Tématické fráze:
bramborový závin, bramborový závin s tvarohem a mákem, rebarborový závin s mákem, branborovy zavin, bramborový závin s ořechy, brammborový závin s s mákem, top recept závin s mákem, záviny s mákem, peceme s makem, bramborovy strudl s makem, recepty z máku, bramborový zavin s tavrohem, bramborovey zavin smakem, bramborový zýávin s mákem, bramborový závin s jablky, jednoduchá buchta s jablky, bramborový závin sladký, křehký závin s medem, bramborový sladký závin, bramboro vý závin smákem

Suroviny:
mouka polohrubá, brambory, máslo, prášek do pečiva, cukr, žloutek, kůra citronová, mléko, mák mletý, cukr, kůra citronová, koření do perníku, skořice, máslo, mléko

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu