Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,04 g |
Tuky | 34,19 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 9,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prominentní rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vyvL
Moje poznámka
Prominentní rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vyvL
Nejnovější recepty
Čínské kuličky na kantonský způsob
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s brokolicí a bambusem v asijské omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rostlinný Baileys likér bez laktózy
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí řízky pečené v pečence
Přidáno před 15 hodinami
Křehké tvarohové řezy
Přidáno 24. 11. 2024 10:17
Špaldové perníčky s lipovým medem
Přidáno 24. 11. 2024 10:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Rychle vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
tara23 před 14 minutami
Šlehaná pomazánka na jednohubky
Slavista62 před 1 hodinou
Čtyřdruhová sýrová pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Slavista62 před 1 hodinou
Chalupářská pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Pravé chilli con carne
bartaks před 4 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 4 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Jednoduchá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 4 hodinami
Pomazánka "šup-šup"
Slavista62 před 4 hodinami
Tématické fráze:
uvaříme rýží,
jak uvařit rýži na panvičce
Suroviny:
rýže,
vejce,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
bylinky
Komentáře (2)