Hruškový nákyp
Jednou za čas je chuť na nějaký sladký oběd. Zvláště pak v létě a na začátku podzimu, kdy dozrává spousta druhů ovoce. Klasický nákyp je spojením výše zmíněného. V tomto receptu jsou použity hrušky a nákyp je zapečen v menším miskách.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 893 kJ / 3 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,38 g |
Tuky | 116,92 g |
Vláknina | 19,51 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 441,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqnk
Moje poznámka
Hruškový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqnk
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Tématické fráze:
hruškový nákyp,
nakyp s hruškou,
hruskovy/jablkovy\nakyp,
jáhlový nákyp s hruškou recept,
hruškový nákyp s tvarohem,
nákyp hruška
Suroviny:
rýže kulatozrnná,
mléko,
cukr,
vejce,
skořice mletá,
máslo,
rum,
ořechy,
rozinky,
rum,
lusk vanilkový,
hruška
Komentáře (4)