Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cib, cib, cibulačka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karol89 Karol89

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 353 kJ /
2 235 kcal
Bílkoviny74,08 g
Tuky38,33 g
Vláknina135,88 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 955 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy366,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nasekáme na drobno a na sádle/másle ji necháme zesklovatět. Krok 2: K zesklovatělé cibuli prolisujeme stroužky česneku, nastrouháme křen a přidáme pohankovou lámanku, kterou necháme zlehka osmahnout. Krok 3: Přidáme hořčici, promícháme a přilijeme vodu/vývar. Krok 4: Jakmile se polévka začne vařit, přisypeme libeček, sůl podle chuti a vaříme do měkka přibližně 10-15 minut. Krok 5: Když je cibule s lámankou měkká, projedeme polévku tyčovým mixérem, aby byla krémovější a jemnější. Krok 6: Následně do ní vyklepneme vajíčko a promícháme. Krok 7: Necháme ji ještě chvilku probublávat a na závěr zamícháme zakysanou smetanu.

Zveřejněno 11. 2. 2018

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cib, cib, cibulačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pky4

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cib, cib, cibulačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pky4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cibulacka česneku, cib, cibulačka česnek vajíčko, cibulacka s horcici, polevka cib, krkonošská cibulačka

Suroviny:
cibule, lámanky pohankové, smetana zakysaná, hořčice, křen, česnek, vejce, libeček, sůl

Přidat fotografie receptu