Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tykvový salát

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min + proležení

20 min + proležení

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 061 kJ /
493 kcal
Bílkoviny6,10 g
Tuky34,12 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tekvicu nastrúhame na tenké plátky (na strúhadle na uhorky). Na troške oleja ju opekáme, kým sa nevyparí všetka tekutina. Krok 2: Tekvicu preložíme do misy, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na malé kocky narezané uhorky a kapiu, sekaný kôpor a premiešame. Krok 3: Nakoniec pokvapkáme olejom a octom, osolíme a ešte raz premiešame.
Necháme v chlade odstáť aspoň 2 hod, aby sa chute prepojili a uvoľnila šťava.

Zveřejněno 14. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykvový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zD3Z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykvový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zD3Z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
tykev, okurky sterilované, cibule, kapie červená sterilovaná, kopr, olej, ocet vinný bílý, sůl

Přidat fotografie receptu