Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 208 kJ / 2 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 305,08 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 46,03 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 7,77 g |
Sacharidy | 160,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Asijský kuřecí salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1M9
Moje poznámka
Asijský kuřecí salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1M9
Nejnovější recepty
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 12 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 12 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 12 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 12 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 12 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 12 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 13 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 13 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 14 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí salát,
kuřecí salát recept,
recepty na asijské speciality,
kuřecí saláty recepty,
recept na kuřecí salát,
recept kureci salat,
kuřecí speciality,
kuřecí speciality recepty,
recepty na kuřecí salát,
kuřecí saláty,
salát z kuřecích prsou,
asijske recepty,
dresink na kuřecí salát,
dresing na kuřecí salát,
kuřecí salát recepty,
salat ze spenátových listu,
asijský dresing,
kuřecí prsa salat,
kuřeci specialita,
sálat kureci
Suroviny:
prsa kuřecí,
salát hlávkový,
špenát čerstvý,
fazole,
cukr hnědý,
omáčka sojová,
olej sezamový,
limetka
Komentáře (2)