Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Indická pánev ze zeleného kari

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dzamba

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 156 kJ /
754 kcal
Bílkoviny148,93 g
Tuky7,30 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme a zprudka osmažíme ve vetší pánvi/woku na olivovém oleji. Krok 2: Maso vyndáme z pánve, přidáme kari pastu a cca 2 min mícháme. Vložíme papriku, žampiony, pórek a zprudka opečeme. Poté přidáme jarní cibulku, předem uvařené fazolové lusky a vložíme zpět kuřecí maso. Zalijeme kokosovým mlékem, přidáme ústřicovou omáčku a vaříme 2-3 min. Krok 3: Posypeme nakrájeným pak choi a před podáváním zamícháme.

Zveřejněno 19. 2. 2018

Poznámka autorky Dzamba

Podáváme s rýží, nejlépe s thajskou jasmínovou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Indická pánev ze zeleného kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1ORV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Indická pánev ze zeleného kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1ORV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Děkuji za upozornění, hned jsem napravila ????
Určitě se maso nemusí vyndavat, já to takto dělám jen pro to, že mi poté připadá maso šťavnatější, zvlášť, když je dělané ze stehenních řízků.

Chybí Vám v postupu, kdy přidat tu kari pastu. Ale já bych osobně osmažila jarní cibulku s kari pastou a do toho pak přidala rovnou maso, pak ostatní zeleninu a nakonec kokosové mléko. Žádné opékání napřed a vyndavání :-8

Tématické fráze:
kari panev, zelene kari recept, indické kari recept, indicka panev, indická slepice na kari

Suroviny:
maso kuřecí, pasta kari zelená, olej olivový, mléko kokosové, pórek, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, žampióny, lusky fazolové mražené, zelí čínské pak choi, ústřicová omáčka, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu