Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnový salát s tofu

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 648 kJ /
394 kcal
Bílkoviny7,79 g
Tuky28,67 g
Vláknina9,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy21,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kaleráb a tofu nahrubo nastrúhame. Krok 2: Pridáme papriku nakrájanú na rezance a paradajky narezané na kocky. Krok 3: Nakoniec pridáme semená, bazalku, olej a soľ a dobre premiešame.
Necháme v chlade odstáť aspoň 2 hod, aby sa uvoľnila šťava. Krok 4: Podávame s opečeným chlebom.

Zveřejněno 26. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnový salát s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mmDO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnový salát s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mmDO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty z tofu, salát z tofu

Suroviny:
kedlubna, tofu marinované, rajče, paprika, semínka slunečnicová, bazalka čerstvá, olej olivový, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu