Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprovka s vařeným bramborem a pestem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

barborakitchen barborakitchen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie400 kJ /
96 kcal
Bílkoviny5,98 g
Tuky1,42 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve dáme vařit brambory. Krok 2: Pak nakrájíme najemno cibuli a necháme ji zesklovatět na oleji. Krok 3: Přihodíme celer na malé kousky. Krok 4: Na provonění přídáme kopr, zatím jen menší hrst. Krok 5: Směs trochu podlijeme vodou nebo ideálně rostlinným mlékem a necháme změknout. Krok 6: Jak je vše měkké, tak přidáme rostlinnou smetanu. Krok 7: Poté vše rozmixujeme, přidáme zbytek kopru a dochutíme. Krok 8: Brambory jsem po uvaření smíchala ještě s domácím bazalkovo-petrželovým pestem a osolila. Krok 9: A jako přílohu jsem dala zbytek tempehu, co jsem našla v lednici.

Zveřejněno 24. 3. 2018

Poznámka autorky barborakitchen

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koprovka s vařeným bramborem a pestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jm04

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koprovka s vařeným bramborem a pestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jm04

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Bazalka aj kôpor sú veľmi aromatické, ich kombináciu si neviem dobre predstaviť. Ja by som s tým mala problém. Každý však máme iné chute.
Autorka sa ku komentárom pod svojimi receptami akosi nevyjadruje, tak čo už...

cathleen: tým pádom jej môže byť všetko tu šumafuk?

Zobrazit 2 starší odpovědi

V surovinách máš větší petržel, v postupu celer. Co tam má být ? Kdy tam přjde to lahůdkové droždí ?
Koprovku mám ráda, ale asi bych nekombinovala kopr s bazalkovým pestem, ale to je už věcí chuti;-):-)

Tématické fráze:
koprová omáčka rece, lahůdková koprovka

Suroviny:
kopr čerstvý, smetana rostlinná, cibule, petržel, pepř, ocet, droždí lahůdkové

Přidat fotografie receptu