Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové s ačokčou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 647 kJ /
633 kcal
Bílkoviny106,96 g
Tuky16,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji restujeme 3 min na kolieska nakrájanú cibuľu, kari, garam masala a kmín. Krok 2: Pridáme na rezance narezané mäso a ačokču, orestujeme, podlejeme trochou vody, aby bola šťava, pridáme sójovú omáčku a dusíme 10-15 minút. Krok 3: Podávame s cestovinami, ryžou, kuskusom (podľa chuti) a paradajkami.

Zveřejněno 10. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové s ačokčou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knV5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové s ačokčou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knV5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové maso s acokcou, acokce, vepřové maso s acokcu, ačokča s vepřové maso

Suroviny:
kýta vepřová, cibule, koření kari, kmín mletý, koření garam masala, olej, sůl

Přidat fotografie receptu