Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulačka s cizrnou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie824 kJ /
197 kcal
Bílkoviny3,93 g
Tuky7,31 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozehřátém másle a oleji orestujeme na půlměsíčky nakrájenou cibuli. Přidáme kurkumu, pepř a sůl a zalijeme vodou. Pozvolna vaříme 15 minut. Krok 2: Poté přidáme scezenou cizrnu a vše ponorným mixérem rozmixujeme. Podle potřeby dochutíme a prohřejeme. Krok 3: Na talíři posypeme petrželkou a opečenými krutonky.

TIP: Na co se používá cizrna?

Zveřejněno 30. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulačka s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xE0n

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulačka s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xE0n

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Míšo,děkuji:-KKurkuma krásně barví,babička ji používala místo šafránu:-8Dávám ji do polévek,pomazánek ale i do brambor,aby měly hezkou barvu:-)

Má krásnou barvičku :-8:yes::yes:

Tématické fráze:
cizrna recepty, cizrna recept, cibulacka od babicky, cibulačka recept, varena cizrna ve slanem nalevu, recepty z cizrny

Suroviny:
máslo, olej, cibule, cizrna, kurkuma, voda, pepř mletý, sůl, rohlík, petržel

Přidat fotografie receptu