Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kyselý fazolkový salát

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie856 kJ /
205 kcal
Bílkoviny12,80 g
Tuky2,95 g
Vláknina25,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Narezanú fazuľku podlejeme trocha vodou, pridáme korenie, soľ a bobkový list a 10 min povaríme.
Odstavíme, hneď pridáme podľa chuti ocot a cukor a zakryté necháme vychladnúť. Krok 2: Vyberieme bobkový list, ak ešte máme vo fazuľke tekutinu, tak ju scedíme, a fazuľky rozdelíme na porcie. Krok 3: Každú porciu polejeme trochou smotany a posypeme kôprom.
Podávame s chlebom alebo ako prílohu k mäsám.

Zveřejněno 30. 5. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kyselý fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0kxN

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kyselý fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0kxN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Mila tejaja,tvoj receptik mi padol vhod na dnesny obed.Rezne som nemala uz strasne dlho,tak ked som robila manzelovi,aj sebe si 2 urobila,a doplnila si to este ladovym salatom.:yes::yes::yes::yes::yes:

popoluska340: :-K Vďaka za peknú fotku. ;-)

Tématické fráze:
kyselý salat s rajcaty, fazolkový salát,recepty

Suroviny:
fazolky zelené, smetana, kopr, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, ocet, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu