Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kyselý fazolkový salát

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie856 kJ /
205 kcal
Bílkoviny12,80 g
Tuky2,95 g
Vláknina25,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Narezanú fazuľku podlejeme trocha vodou, pridáme korenie, soľ a bobkový list a 10 min povaríme.
Odstavíme, hneď pridáme podľa chuti ocot a cukor a zakryté necháme vychladnúť. Krok 2: Vyberieme bobkový list, ak ešte máme vo fazuľke tekutinu, tak ju scedíme, a fazuľky rozdelíme na porcie. Krok 3: Každú porciu polejeme trochou smotany a posypeme kôprom.
Podávame s chlebom alebo ako prílohu k mäsám.

Zveřejněno 30. 5. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kyselý fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0kxN

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kyselý fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0kxN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Mila tejaja,tvoj receptik mi padol vhod na dnesny obed.Rezne som nemala uz strasne dlho,tak ked som robila manzelovi,aj sebe si 2 urobila,a doplnila si to este ladovym salatom.:yes::yes::yes::yes::yes:

popoluska340: :-K Vďaka za peknú fotku. ;-)

Tématické fráze:
kyselý salat s rajcaty, fazolkový salát,recepty

Suroviny:
fazolky zelené, smetana, kopr, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, ocet, cukr

Přidat fotografie receptu