Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 84,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Na talíř servírujeme květušky, navrch dáme slaninku a pochutnáváme si.
Zveřejněno 2. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové "halušky" - květušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkjX
Moje poznámka
Květákové "halušky" - květušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkjX
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chleba
Samjda před 11 minutami
Jahodový likér
Jirka55221 před 37 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kvetusky,
kvetusky recept,
květákové halušky s brynzou,
zdravé halušky,
květák s brynzou,
recept kvetusky,
kvetušky s brynzou,
květušky recepty,
květákové haluzky,
kvetakovehalusky,
kvetakove haluzky s bryndzou,
kvetusky s bryndzou,
kvetak a la halusky s brynzou,
brynzové halušky z květáku,
květákové hakušky,
kveakove halušky,
recept na kvetusky,
květušky s lučinou,
hakusky z jvetaku,
kvetakovy mozecek s bryndzou
Suroviny:
sůl,
kmín celý,
slanina anglická,
cibule,
lučina
Komentáře (6)
Rychlé určitě, pro celiaky možná i zdravější, ale zda lepší toť otázka
Může-li ale být lilkový "kaviár", zemákový "tatarák" tak proč ne květákové "halušky", že?
No, dát ale místo Lučiny bryndzu, tak to by bylo "maso"