Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 443 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,68 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 6,87 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 7,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2m6N
Moje poznámka
Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2m6N
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 3 minutami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 5 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 11 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný gothaj
radekfiala před 6 minutami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 1 hodinou
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 1 hodinou
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
gahim před 1 hodinou
Miliónová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 2 hodinami
Těstovinový salát
Maja77 před 2 hodinami
Vídeňské brambory
Nadja před 3 hodinami
Tématické fráze:
sašimi z tunáka,
tuňák syrový recepty,
postup přípravy sashimi,
syrový tuňák carpacio,
pomazanka z tuna steak,
avokádo salsa,
karolína a cecilka,
miguel top recepty,
quacamole s tuňákem,
syrový tuňák recept,
tuňákové sashimi,
saschimi s tuňáka,
sashami z tunaka,
quacamole salát s tuňákem,
sushimi z tuňáka,
sasimi recept,
tunak mexicana recept,
syrový tuňák
Suroviny:
tuňák,
avokádo,
koriandr,
cibule červená,
rajče cherry,
olej olivový,
Komentáře (29)