Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hráškový krém II

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 756 kJ /
898 kcal
Bílkoviny34,48 g
Tuky30,51 g
Vláknina28,39 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 605 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy107,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dáme vařit zeleninový vývar, poté do něj přidáme mražený hrášek a necháme provařit, aby byl hrášek měkký. Krok 2: Až bude hrášek měkký, rozmixujeme tyčovým mixérem a přecedíme přes cedník, aby v polévce nebyly slupky od hrášku. Krok 3: Necháme chvilku provařit, nalijeme kelímek smetany a dochutíme pepřem, solí a trochou polévkového koření. Polévka by měla být hustá, nemusí zahušťovat. Podáváme s krutony z rohlíku. Krok 4: Krutony uděláme tak, že nakrájíme rohlíky na kostičky, dáme na pekáč s pečícím papírem a vložíme do trouby na 180°C cca 5-10 minut.

Zveřejněno 16. 7. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškový krém II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0k4K

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškový krém II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0k4K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
top recepty hraskovy krem, hráškový krém se smetanou, hraskovy krém s párkem

Suroviny:
vývar zeleninový, hrášek mražený, sůl, pepř, smetana, koření polévkové, rohlík

Přidat fotografie receptu