Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený smetanový patizon

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jindriskas Jindriskas

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 006 kJ /
1 675 kcal
Bílkoviny10,82 g
Tuky175,56 g
Vláknina2,56 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 5,76 g
Sůl14,40 g
Sacharidy12,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Patizon očistíme a nakrájíme na kostičky, slaninu a maso také. Krok 2: Na troše oleje orestujeme česnek, přidáme zbytek surovin, promícháme a zalijeme smetanou. Krok 3: Pečeme, dokud se smetana nevsákne do směsi a až zezlátne povrch.

Zveřejněno 1. 8. 2018

Poznámka autorky Jindriskas

Česnek jsem po orestování vyndala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený smetanový patizon

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q4R2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený smetanový patizon

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q4R2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
zapečený patizon s rajčaty, zapečený patizon, recepty z patizonu, patizon recept, zapečený patizon recepty, recepty patizon, zapečené patyzony s masem, patizon recepty, patizon zapečený recepty, zapečeny patizon a z dyně, zapečený patizon s rajčaty, zapečený smetnový patizon, patizon s masem a se smetanou, recept na patizon, zapečený patizon bez masa, patizony recepty, patizon zapečený, restovaný patizon s pohankou

Suroviny:
patizon, slanina, maso vepřové, smetana, česnek, olej, vegeta, pepř

Přidat fotografie receptu