Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnový salát s tuňákem a zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 833 kJ /
1 155 kcal
Bílkoviny65,73 g
Tuky35,79 g
Vláknina97,20 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 354 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy95,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche masla restujeme za občasného premiešania fazuľky asi 10 minút. Necháme vychladnúť. Krok 2: Papriku nakrájame na pásiky, cibuľu na kolieska, pridáme cícer, vňať a vychladnutú fazuľku. Opatrne premiešame. Krok 3: Prešľaháme olej, ocot, čierne korenie a soľ a prelejeme šalát. Nakoniec pridáme kúsky tuniaka.

Zveřejněno 24. 9. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnový salát s tuňákem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q4Mk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnový salát s tuňákem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q4Mk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Parádní, tento týden samé dobré recepty. Jen si přidám feferonku nebo chilli papričku.:yes:

Odeta Wollmanova: Ďakujem. ;-)

Dělám podobně, fazolky jsou super, příště je tam taky dám;-):-)

Tématické fráze:
zeleninovy salat s tunakem, cizrnový salát se zeleninou, cizrnový salát se zeleninou a tuňákem, cizrnový salát s tuňákem, recepty na zeleninové saláty, salat z cizrny a feferonky

Suroviny:
fazolky zelené, paprika čerstvá červená, tuňák ve vlastní šťávě, cizrna, cibule, máslo, nať petrželová, olej olivový, ocet jablečný, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu