Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 695 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 1,07 g |
Vláknina | 15,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 24,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s Klasem a kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7KJQ
Moje poznámka
Gnocchi s Klasem a kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7KJQ
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 12 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 17 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Neregistrovaný před 2 minutami
Červená řepa-salát
Neregistrovaný před 2 minutami
Tvarohová buchta - bábovka
Neregistrovaný před 12 minutami
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 1 hodinou
Těstoviny s brokolicí a sýrovou omáčkou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Bezlepková ořechová bábovka
Neregistrovaný před 2 hodinami
Mozeček v bramborákové krustě, s tzatziky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Tvarohovo - hodně čokoládový nepečený dort
Neregistrovaný před 3 hodinami
Zadělávané kedlubny s vepřovým masem
Neregistrovaný před 3 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Neregistrovaný před 3 hodinami
Tématické fráze:
gnochi se kysaným zelím,
recepty s klasem,
gnocchi recepty,
gnochi s kysaným zelím,
gnochi se s kysaným zelím,
recept gnochi se s kysaným zelím,
gnocchi s kyselym zelim,
čína z kysaného zelí,
čína z kysaného zelí,
gnoshi se s kysaným zelím,
recept gnocchi,
kysané zelí recept,
kysané zelí a klasa,
gnocchi s cibulkou,
klasa na cinu,
gnochi s kysané zelí
Suroviny:
zelí kysané,
cibule červená,
paprika sušená sladká,
olej olivový,
gnocchi
Komentáře