Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý václavkovo-fazolkový salát

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 485 kJ /
833 kcal
Bílkoviny35,08 g
Tuky66,73 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 1,96 g
Sůl5,00 g
Sacharidy13,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Slaninu nakrájame na menšie tenké plátky a na panvici dáme škvariť. Keď pustí tuk, pridáme strúčiky fazuľky a celé podpňovky, osolíme, okoreníme a pražíme cca 10 minút. Krok 2: Pridáme na malé kocôčky nakrájanú kapiu a 5 min restujeme. Krok 3: Na tanier dáme listy šalátu, pokvapkáme olejom a rozložíme fazuľku s podpňovkami. Krok 4: Pridáme olivy a na maličké trojuholníčky nakrájaný Hermelín. Ihneď podávame a hriankou.

Zveřejněno 21. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý václavkovo-fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4lN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý václavkovo-fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4lN

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
fazolkový salát recepty

Suroviny:
houby václavky, lusky fazolové, slanina uzená, kapie, sýr hermelín, olivy zelené, salát, olej olivový, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu