Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný "páj"

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kristynakristynka kristynakristynka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 851 kJ /
7 374 kcal
Bílkoviny124,73 g
Tuky359,61 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 956 mg
Sodík 541 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy897,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce ušleháme s cukrem a přidáme zbytek surovin. Těsto lijeme na vysypaný plech a pečeme na 180 stupňů. Krok 2: Z 800 ml mléka připravíme pudink (2 sáčky). Až trochu vychladne, přišleháme cca 150 g změklého másla a tvaroh, případně dosladíme dle chuti. Pudinkovou vrstvu dáme na již upečený vychladlý korpus. Krok 3: Na pudinkovou vrstvu přijde ovoce, které zalijeme želatinou. Krok 4: Dávala jsem klasickou dortovou želatinu od dr. Oetkera - příprava dle návodu na sáčku.

Zveřejněno 12. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný "páj"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gqk0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovocný "páj"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gqk0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ovocný páj, paj ovocny, ovocný táč, recept na ovocný páj, ovocný páj recept, ovocný pai, recept ovocny paj, kakaová buchta s pudinkovou s ovocem a želatinou, páj s ovocem, ovocný páj recepty

Suroviny:
vejce, cukr krupice, prášek do pečiva, mouka polohrubá, mléko, olej, kakao, pudink vanilkový, máslo, tvaroh plnotučný, želatina

Přidat fotografie receptu