Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolkovo-rybičkový salát

Hodnocení receptu je 4,3 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 300 kJ /
550 kcal
Bílkoviny26,34 g
Tuky32,14 g
Vláknina21,25 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 444 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy29,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme fazuľky a dusíme 10 minút. Necháme vychladnúť. Krok 2: K fazuľke pridáme najemno nastrúhanú mrkvu a na polovice prerezané paradajky. Krok 3: Olej z rybičiek zmiešame s citrónovou šťavou, horčicou, soľou a korením a primiešame k zelenine. Krok 4: Nakoniec jemne vmiešame nakrájané vajíčka a kúsky rybičiek. Krok 5: Podávame s tmavým pečivom alebo chlebom.

Zveřejněno 16. 12. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkovo-rybičkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ly4p

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkovo-rybičkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ly4p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

<3, skvelá rýchla večera, prípadne pohostenie pre nečakanú návštevu. Ale olivák:-//, stačilo mi k nemu len privoňať. Našťastie,v zásobe mám viac druhov , takže som si pochutila. a výdatne, no a ešte som ocenila, že na varenie :-D:-D:-D:-D som nepotrebovala kopy riadu.

Suroviny:
fazolky zelené, vejce, cibule, mrkev, rajče cherry, olej olivový, hořčice, šťáva citronová, rybičky v oleji, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu