Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 74 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Podlijeme troškou vody, přikryjeme pokličkou a dáme pomalu mikrovlnit. Já mikrovlnil na 180 W 40 minut. Krok 2: Potom mrkev vyndáme, necháme zchladnout a rozmačkáme trošku vidličkou.
Přidáme tresčí játra (bez oleje) a nyní už směs rozmačkáme do jemné konzistence. Krok 3: Dochutíme solí a pepřem podle vaší chuti.
Nejlépe je tuto pomazánku namazat ještě čerstvou na krajíc chleba potřený máslem.
Zveřejněno 27. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodná pomazánka z dušené mrkve s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4LR
Moje poznámka
Lahodná pomazánka z dušené mrkve s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4LR
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 4 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 7 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 8 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 8 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 9 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 9 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka s dudene mrkve,
pomazánka s tresčí h jater,
recept na dušenou mrkev,
recept s tresčimi jatry v plechovce
Suroviny:
mrkev,
tresčí játra,
sůl,
pepř
Komentáře (4)