Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 730 kJ / 3 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,10 g |
Tuky | 91,80 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,53 g |
Sacharidy | 379,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí pizza s prosciuttem a rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0mV
Moje poznámka
Domácí pizza s prosciuttem a rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0mV
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 21 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 23 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno 1. 4. 2025 11:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 14 minutami
Domácí nudle
Jindriskas před 1 hodinou
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 1 hodinou
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 6 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 6 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 14 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 15 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 15 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 19 hodinami
Tématické fráze:
domácí pizza,
rukola recepty,
domácí pizza recept,
pizza domácí recept,
domácí pizza s mozzarelou,
závin s s rukolou,
závin s rukolou,
rukola recept,
recept na domácí pizzu,
pizza recept,
pizza s proscutem
Suroviny:
mouka hladká,
olej olivový extra virgin,
droždí čerstvé,
voda,
sůl himalájská,
pyré rajčatové,
koření oregáno,
sůl,
sýr mozzarella,
žampióny,
prosciutto,
rukola,
bazalka čerstvá,
parmazán
Komentáře (8)