Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 196 kJ / 2 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,78 g |
Tuky | 195,00 g |
Vláknina | 0,27 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 9,49 g |
Sůl | 19,35 g |
Sacharidy | 3,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojí lančmít
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QzKZ
Moje poznámka
Dvojí lančmít
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QzKZ
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 10 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč
L.Komrska před 17 minutami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 34 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 38 minutami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 39 minutami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 39 minutami
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 39 minutami
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Neregistrovaný před 1 hodinou
Slané muffiny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Ashelin před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Theodora před 1 hodinou
Tématické fráze:
lanchmid,
lančmít,
lančmíd,
lanchmid co z nej,
domaci lancmid,
lanchmid recept,
domácí lanchmid,
koření na luncheon meat,
kořeni luncheon meat,
maso na luncheon meat,
luncheon meat recept,
domaci lancmit,
kutrování vepřového masa,
koření do lančmitu,
prát do lančmídu,
domácí lančmit -luncheon meat,
lančmít recepty
Suroviny:
bůček bez kosti,
plecko vepřové,
kůže vepřová,
vývar,
česnek sušený,
paprika sušená sladká,
podravka,
pepř,
praganda,
kůže z bůčku,
vývar,
koření maďarské,
sůl,
Komentáře